Ben je een echte reiziger? Dan mag een reisverzekering via Univé niet ontbreken tijdens jouw voorbereidingen. Tijdens jouw vakantie wil je voornamelijk genieten van al het moois dat je ziet en de activiteiten die je onderneemt. Alleen kan er altijd iets onverwachts gebeuren tijdens het maken van jouw droomreis. Hier komt de verzekering om de hoek kijken. Deze verzekering dekt veel kosten van de onverwachte gebeurtenissen, waardoor je meer gemoedsrust krijgt. Je kunt zorgeloos genieten van alles tijdens de reis en bent gedekt tegen de onvoorziene omstandigheden. Maar welke voordelen kun je er dan nog meer aan behalen? Lees snel verder en ontdek waarom je de verzekering gelijk af moet sluiten. 

 

Medische kosten zijn allemaal gedekt

Met een reisverzekering via Univé ben je als eerste gedekt tegen de medische kosten waarmee je te maken kan krijgen tijdens de reis. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je je niet lekker voelt en medische hulp nodig hebt. Of er gebeurt een ongeluk, waardoor je letsel hebt. De medische rekeningen stapelen zich op, vooral als je naar het ziekenhuis moet. De verzekering dekt het grootste gedeelte van deze kosten, waardoor je niet voor verrassingen staat en je jezelf volledig kan richten op het herstel. De verzekeringsmaatschappij kan je zelfs helpen om de beste medische zorg in jouw omgeving te vinden, zelfs als je ergens op een afgelegen eiland zit. Het kan veel onaangename verrassingen voorkomen als je goed verzekerd bent. 

 

Verzekerd tijdens de wintersport en annulering

Met een goede verzekering kun je ook gedekt zijn tegen de extreme sporten die je wilt ondernemen. Voor een wintersport is een wintersportverzekering Univé bijvoorbeeld een vereiste. De sporten zijn vaak niet meegenomen in de basisverzekering. Als je de aanvullende opties toevoegt, voorkom je dat je er alleen voor staat. Er zijn daarnaast nog meer aanvullende verzekeringen mogelijk. Denk aan de dekking bij het annuleren van jouw reis. Plotselinge ziekte, ongevallen in de familie of onverwachte werkverplichtingen kunnen ervoor zorgen dat je je reis moet annuleren. De verzekering dekt de kosten die hierbij komen kijken, zoals de kosten voor de vlucht en de accommodatie. Mochten de plannen onverhoopt veranderen, dan sta je er niet alleen voor. 

 

Financiële zekerheid in iedere situatie

Het grootste voordeel bij een wintersportverzekering of eventuele andere verzekeringsopties die je afsluit voor jouw reis, is dat je hier meer financiële zekerheid mee krijgt. Alle financiële tegenvallers die je hebt, kunnen je vakantie immers in een domper laten eindigen. De verzekering biedt dekking voor onvoorziene kosten. Of je nu te maken krijgt met medische rekeningen, het verliezen van jouw bezittingen of onverwachte andere kosten tijdens de reis, de verzekering zorgt dat je hier niet meer alleen voor staat. Jouw reisbudget hoeft niet meer uitgebreid te zijn. In plaats daarvan kun je genieten van al het moois dat je wel hebt meegemaakt en blijven voornamelijk deze herinneringen bij je. Met de beste reisverzekeringen behaal je alleen maar voordelen voor jouw volgende vakantie en alles wat er onderweg gebeurt.