Ben je het op de grond slapen zat wanneer je op vakantie bent? Dat is best te begrijpen. Denk je namelijk lekker uit te rusten op vakantie en voor je kinderen speciaal naar een camping gegaan zodat ze snel vriendjes of vriendinnetjes maken en dan lig je te slapen op een luchtbedje. Rust je niet echt lekker van uit zou ik zeggen. Wil je toch uitrusten en gewoon een normaal bed om in te slapen zonder dat je naar een duur hotel moet gaan? Probeer dan eens iets nieuws uit, zoals glamping Nederland!

Luxe kamperen

Eigenlijk is glamping niet meer dan kamperen, maar wel met de luxe van een hotel om het zo maar te zeggen. Zo zit je niet meer perse in een tent, die je nog een zelf moet opzetten ook en hoef je ook niet meer te slapen op de grond. Je kunt verblijven in verschillende accommodaties zoals safaritenten, bungalows of lodgetenten. Hierin heb je normale bedden, een klein keukentje met koelkast en wellicht heb je nog kans op een eigen badkamer ook! Niks is toch heerlijker dan een eigen badkamer en wc hebben op een camping zodat je niet naar dat toiletgebouw hoeft te gaan?

Glamping ervaring

Kamperen zat, maar glamping nog nooit geprobeerd? Dan is dit je kans om eens te gaan glampen. Wil je naar een glamping maar ben je bang om toch weer die kampeer sfeer te krijgen? Nergens voor nodig. Je hoeft namelijk je eigen tent niet op te zetten, je hebt eigen sanitair en je hoeft zelfs niet meer gebukt te staan om je eten te koken. Je bespaart dus ten eerste al veel tijd omdat je je eigen tent niet op hoeft te zetten en alles klaar te maken voor gebruik, ten tweede hoef je niet de hele camping over met een wc-rol onder je arm en ten derde wordt niemand chagrijnig doordat je ‘s ochtends wakker wordt in een normaal bed in plaats van op de grond. Toch heeft glampen wel de sfeer van het kamperen, maar de luxe van een hotel. Wordt iedereen blij van toch?

Glampen

Wil jij nu graag het glampen gaan ondervinden? Je kunt hiervoor gewoon lekker in Nederland blijven maar je kunt ook lekker naar het buitenland gaan. Daar heb je in ieder geval de meeste kans op warmte en zon de hele dag door. Bij villatent kun je jouw ideale glamping vakantie snel boeken!